Omfugning af murværk​

​Har du brug for professionel hjælp til omfugning af murværk? I så fald kan vi med garanti være behjælpelige. Hos MH Fuger IVS hjælper vi med fugning af murværk for private og erhverv. 

Vi er beliggende i Viborg, men har også mange kunder fra Midtjylland og byer såsom Herning og Silkeborg, og vi har tilmed hjulpet mange i Aarhus.

​​

Vi har rig erfaring med omfugning af murværk, og det betyder, at vi udkradser og omfuger alle typer murværk såsom mørtelfuge om vinduer og døre. Herudover kan vi typisk gøre det langt billigere og hurtigere sammenlignet med andre firmaer. Det skyldes, at vi ikke laver andet end det, og vi anvender desuden specialværktøj i høj kvalitet.

Vi tilbyder omhyggelig omfugning af murværk i høj kvalitet

I samme omgang som omfugningen tilbyder vi alle vores kunder at skifte gummifugerne rundt om både døre og vinduer.

På den måde sikrer vi, at samtlige fuger i bygningen bliver pæne igen og fremstår som nye. Hos os er du desuden garanteret et resultat i høj kvalitet, og vi sørger naturligvis for at være omhyggelige med at rydde op og afdække, og så bruger vi selvfølgelig støvsugeren.

Har du behov for det, tilbyder vi også vejledning i forbindelse med fugning af murværk, hvis det ønskes.​

Vi er eksperter inden for blandt andet fugemørtel, hvorfor vi vil kunne besvare alle spørgsmål.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Søger du en fordelagtig pris på omfugning af murværk, skal du ikke lede længere. Vi er eksperter inden for fugning af murværk, og hos os er du garanteret et flot resultat i høj kvalitet, da vi har stor erfaring i branchen. Vi tilbyder desuden professionel vejledning og et godt tilbud.

Vi kan desuden gøre det hurtigere og billigere end mange andre, da vi bruger specialværktøj, og fordi vi som fugefirma ikke laver andet.

Vil du høre mere om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 53 80 86 62 eller sende en besked til e-mail mh@mhfuger.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med lige præcis din opgave.​

Priser fra : 395,- + moms pr. kvm.

​Inklusiv - afdækning, udkradsning af fuger , opfyldning af fuger, afsyring, oprydning og stillads til 2 meter.​

Indhent tilbud på fugearbejde

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt